Депутат в Charlotte County, Флорида, спаси живота на 6-месечно бебе, което се

...
Депутат в Charlotte County, Флорида, спаси живота на 6-месечно бебе, което се
Коментари Харесай

Драматично видео показва как депутат от Флорида спасява живота на бебе в безсъзнание след автомобилна катастрофа с движещ се с превишена скорост мотоциклетист

Депутат в Charlotte County, Флорида, спаси живота на 6-месечно бебе, което се заклещи на задната седалка на майка си кола, откакто мотоциклетист се блъсна в тях, движейки се с повече от 100 благи в час, съгласно офиса на шерифа.

След като стана очевидец на злополуката на 8 февруари, зам.-сержант Дейв Мусгроув излезе от автомобила си и се втурна към местопроизшествието, се споделя в петъчно известие от офиса.

Видео от бодикамера на Мъсгроув демонстрира по какъв начин той оказва помощ на крещящо дете да излезе от транспортното средство и маркира пешеходец, с цел да задържи детето, до момента в който той се пробва да освободи бебе в безсъзнание, заклещено в столчето за кола покрай тялото на мотоциклетиста, който е пристигнал да си почине в задното стъкло от страната на лидера на автомобила.

„ Добре ли е вашето бебе? “ — попита Масгроув, до момента в който се опитваше да освободи 6-месечното дете от колата. " Не! " - извика майката.

Офисът на шерифа сподели, че частта от колата, където е било бебето, е била толкоз с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР